JOUW EXPERTISE IS .NET DEVELOPMENT

Je wilt je verder ontwikkelen als .NET developer en bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Maar wie biedt er de baan, opdracht of werkomgeving die precies matcht met jouw toekomstwensen? Ontdek hoe eenvoudig je die match vindt via het netwerk van Spilberg. Want jouw skills zijn in trek en wij weten bij wie. Vertel ons wat je zoekt, wij vinden het voor je! 

Over .NET Development

.NET is een veelzijdig framework dat zowel web-, desktop- als mobiele applicaties ondersteunt. Het boost de productiviteit van developers en vermindert de time-to-market van apps. Dit maakt het voor veel bedrijven een go-to framework. 

Als .NET developer ontwerp, ontwikkel en onderhoud je apps met o.a. .NET 5/6/7+ en .NET Core. Je maakt gebruik van C# voor cross-platformoplossingen; van webapps met ASP.NET Core, mobiele apps via MAUI, tot microservices en cloudintegraties. Je werkt met tools als Entity Framework Core voor databasetoegang of LINQ voor gegevensquery's. 

Onze aanpak

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één IT-specialisme, één contractvorm en één regio, weten onze accountmanagers en recruiters precies welke vacature of bedrijf in ons netwerk bij jou past. We begeleiden en ondersteunen je tijdens en ná je sollicitatieproces, en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen. Vertel ons je ambities en wensen, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven. 

Waar kom je te werken

Als .NET developer kun je in veel sectoren aan de slag. .NET is een moderne programmeertaal. Daardoor is er een ruime keuze uit .NET-rollen bij baanbrekende startups en scale-ups, waar je functie als developer vaak veelzijdiger, creatiever en extra impactvol is. Spilberg heeft o.a. partners in Energy and Sustainability, Logistics, Finance, Healthcare en het MKB.

populaire .NET Development profielen

.NET en Web Development

Zet jij je .NET skills in voor webdevelopment? Check de .NET webdevelopment-vacatures. Er is o.a. veel vraag naar .NET developers die ervaring met ASP.NET en/of kennis van Microsoft Azure hebben. En naar Full Stack’ers, die .NET combineren met front-end talen. 

Desktop Development

Is Desktop Development met .NET jouw expertise? Bekijk de .NET Desktop Development-vacatures. Onze partners zijn o.a. op zoek naar .NET developers die thuis zijn in het Windows Presentation Foundation (WPF) framework om visueel aantrekkelijke gebruikersinterfaces te creëren binnen de Windows-omgeving.

Low-code

Combineer jij je .NET-expertise met Low-Code development? Hier vind je onze .NET Low-Code-vacatures. Interessant voor bijvoorbeeld .NET-specialisten die C# gebruiken voor het schrijven van aangepaste code binnen het OutSystems-platform.

Architectuur

Heb jij je gespecialiseerd in Software Architectuur? Wij hebben regelmatig vacatures voor software architecten en integratiespecialisten met uitvoerige kennis van .NET. Jouw .NET-expertise is essentieel om effectief te kunnen ontwerpen, en voor het implementeren en beheren van integratieoplossingen met bijvoorbeeld BizTalk.

.NET Development

vacatures

Onze partners

Open deuren die anders gesloten zouden blijven door te profiteren van ons solide netwerk. Een aantal van onze partners.

The experience of

MSC Antwerp - IT Manager Frank

“Met het team van Spilberg heb ik een hele goede relatie. Ze zitten kort op de bal, houden nauw contact en dat is mij veel waard."

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Vind via Spilberg die onvindbare ideale baan of opdracht in .NET Development, die matcht met jouw ambitie, wensen en skills. En snel! Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij hebben ze in ons netwerk. We introduceren je en kunnen elke soort contract voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin. 

Consulting

Treed als .NET developer in dienst bij Spilberg en ga als consultant aan de slag bij één van onze klanten. 

Meer over consulting

Werving & selectie

Vind een vaste baan in .NET Development die past bij jouw ambities, wensen en skills.

Meer over werving & selectie

Insights & EVENTS

Lees hier insights en updates van Spilberg, over .NET Development en op het gebied van IT Development & Testing in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.