Creating the future of Development & Testing

Heb jij ambitie en wil je je verder ontwikkelen als IT Development of Testing professional? Deel jouw ambities, vaardigheden en doelen met ons. Spilberg is er om je gedurende je gehele carrière te begeleiden. Met als doel het ontdekken van optimale kansen en groei voor jou.

Onze 5 expertises

Om jouw zoektocht te versnellen kun je vertrouwen op accountmanagers en recruiters met specialistische kennis van jouw IT Development of Testing expertise.

Close

.NET

Ben jij een .NET developer? Wil je je verder ontwikkelen? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij bieden de job, opdracht of werkomgeving die precies aansluit op jouw toekomstwensen. Vind jouw match via het netwerk van Spilberg.  

.NET
Close

Mobile Development

Ben je een mobile-developer? Wil je jouw professionele groei voortzetten en ben je klaar voor de volgende carrièrestap? Wij vinden de uitdaging die perfect bij jou past. Ontdek jouw ideale match binnen het Spilberg-netwerk.

Mobile Development
Close

Front-end & Web Development

Wil jij je verder ontwikkelen als (front-end) web developer? Ben je klaar voor jouw volgende carrièrestap? Wij vinden de uitdaging die precies bij jou past. Vind je ideale match binnen het Spilberg netwerk.

Front-end & Web Development
Close

Java Development

Ben je klaar om verder te groeien als java developer? Zoek je de  perfecte job of opdracht die aansluit bij jouw ambities en wensen? Binnen het solide Spilberg netwerk vind je deze zo!

Java Development
Close

Testing

Wil je jouw carrière als tester verder uitbouwen? Ben je klaar voor de volgende fase in je professionele ontwikkeling? Binnen ons netwerk vinden we de perfecte uitdaging die aansluit op jouw doelen en ambities.

Testing

Vacatures

in de spotlight

Wat zijn de actuele openstaande IT Development & Testing vacatures en opdrachten via Spilberg? Bekijk het vacatureoverzicht.

The experience of

MSC Antwerp - IT Manager Frank

“Met het team van Spilberg heb ik een hele goede relatie. Ze zitten kort op de bal, houden nauw contact en dat is mij veel waard."

Succesvolle samenwerkingen

Profiteer van ons solide netwerk. Open deuren die anders gesloten zouden blijven. Een aantal van onze partners: