MOBILE DEVELOPMENT SPECIALIST

Jouw specialisme is Mobile Development. Spilberg is expert in het maken van de beste job-match. Vertel ons hoe je jouw skills, creativiteit en inzicht het liefst inzet bij een volgende werk- of opdrachtgever en wij vinden ‘m voor je. Zo verspil je geen tijd aan gesprekken met organisaties die niet kunnen bieden wat jij zoekt.

OVER MOBILE DEVELOPMENT

Mobile Development is het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van softwareapplicaties voor oa. smartphones en tablets. Denk aan native apps voor iOS en Android. Maar onder Mobile Development valt ook cross-platform ontwikkeling met frameworks zoals React Native, en het integreren van AI en IoT. Een goede Mobile Developer heeft ook kennis van UI/UX, performance optimalisatie en beveiliging.

De aanpak van Spilberg

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één IT-specialisme, één contractvorm en één regio, weten onze accountmanagers en recruiters precies welke vacature of welk bedrijf in ons netwerk bij jou past. We begeleiden en ondersteunen je tijdens en ná je sollicitatieproces, en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen. Vertel ons je ambities en wensen, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven. 

Waar kom je te werken

Op zoek naar een Mobile Development opdracht die past bij jouw skills, wensen en senioriteit? Via ons solide netwerk kun je aan de slag in een brede range B2B en B2C sectoren. Van bijvoorbeeld het ontwikkelen van een mobile app voor een zorgplatform, tot het foutloos laten functioneren van een e-commerce app met dagelijks miljoenen users. Vertel ons in welke uitdaging jij zoekt en in welke werkomgeving jij je thuis voelt, dan vinden we snel jouw match.

Populaire Mobile Development profielen

Android developer

Als Android developer heb je ervaring in programmeren met zowel Java als Kotlin. Extra skills die ook van pas kunnen komen zijn oa. kennis van UI-toolkits als Jetpack Compose. Of van frameworks en libraries zoals Android Jetpack voor efficiënte app-ontwikkeling en vloeiende UX. 

iOS developer

Ben jij iOS developer? Dan weet jij alles van het programmeren in Objective-C en Swift. Kennis van Swift UI voor de ontwikkeling van dynamische gebruikersinterfaces is voor sommige rollen een pre. Met jouw kennis van iOS frameworks en libraries bouw jij geavanceerde, responsive apps. 

Cross-platform developer

Als cross-platform developer heb je veel ervaring met frameworks als React Native of Xamarin. Met de toenemende behoefte aan developers met kennis van Flutter, en de opkomst van Maui, heb je absoluut een voorsprong als je daar ook thuis in bent. 

Mobile Development

vacatures

Onze partners

Open deuren die anders gesloten blijven. Dit zijn een aantal van de partners in ons netwerk.

The experience of

MSC Antwerp - IT Manager Frank

“Met het team van Spilberg heb ik een hele goede relatie. Ze zitten kort op de bal, houden nauw contact en dat is mij veel waard."

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Het vinden van jouw ideale nieuwe uitdaging in Mobile Development, hoe pak je dat aan? Kort gezegd: wij doen het voor je! Spilberg heeft een sterk netwerk in jouw vakgebied. Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij introduceren je en kunnen elk soort contractvorm voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin

Consulting

Treed als MobileMobile developer in dienst bij Spilberg en ga als consultant aan de slag bij één van onze klanten. 

Meer over consulting

Werving & selectie

Vind een vaste baan in Mobile Development die past bij jouw ambities, wensen en skills.

Meer over werving & selectie

Insights & EVENTS

Lees hier nieuws en updates van Spilberg, over Mobile Development en op het gebied van IT Development & Testing in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.