JOUW EXPERTISE IS TESTING

Je wilt je verder ontwikkelen in Testing of bent klaar voor jouw volgende carrièrestap. Maar hoe vind je het snelst de job, opdracht of werkomgeving die precies matcht met jouw toekomstwensen? Kort gezegd: via Spilberg. Want jouw skills zijn in trek en wij weten precies bij wie. Vertel ons wat je zoekt, wij vinden het voor je via ons netwerk!

Over Testing

Ben jij Testing specialist? Dan is er veel vraag naar jouw skills. Want het software en IT-landschap wordt steeds complexer. Jij test oa. functionaliteit, prestaties, beveiliging en gebruikerservaring om productkwaliteit te waarborgen. Dit doe je manueel of met automation, bijvoorbeeld met hulp van bijvoorbeeld AI-gebaseerde analyse of IoT-compatibiliteitstests. Je bent een belangrijke schakel tussen business en IT; je weet wat van belang is voor de organisatie én hebt kennis van front- en backend development.

Onze aanpak

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één IT-specialisme, één contractvorm en één regio, weten onze accountmanagers en recruiters precies welke vacature of welk bedrijf in ons netwerk bij jou past. We begeleiden en ondersteunen je tijdens en ná je sollicitatieproces, en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen. Vertel ons je ambities en wensen, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven. 

Waar kom je te werken

Als tester kun je overal aan de slag. Of je nou interesse hebt om te werken in bij overheidsinstanties, het UWV, de KvK, een van de ministeries, in Infra, bij grote multinationals, banken of verzekeringsmaatschappijen. Het netwerk van Spilberg bied je een grote diversiteit aan interessante mogelijkheden. Laten we kennis maken en snel jouw ideale match vinden!

Populaire Testing profielen

Functioneel tester

Als functioneel testers ben je goed in Agile/Scrum werken, handmatig testen en gecertificeerd in TMap en ISTQB. Jij zorgt voor kwaliteit in softwareontwikkeling door het testen van functionaliteit volgens gestandaardiseerde procedures. 

Automation tester

Ben jij automation tester? Dan heb jij kennis van Python, Java, C# en Javascript, en ervaring met test automation frameworks als Selenium, Cucumber, Playwright, Cypress en Robot Framework. Jij kunt code lezen en schrijven om geautomatiseerde tests te ontwikkelen en zo softwarekwaliteit te waarborgen. 

Testmanager

Als testmanager coördineer je functioneel en automation testing, leid je teams, en fungeer je als brug tussen business en IT. Je analyseert risico's, beheert budgetten en zorgt voor strategische afstemming. Vind hier onze vacatures voor testmanagers.

Testcoördinator

Als testcoördinator heb je een adviserende en coördinerende rol. Je werkt hands-on en bent actief betrokken bij het testteam. Jij bent degene die ervoor zorgt dat end-to-end tests in de juiste volgorde worden uitgevoerd en bewaakt het testproces van A tot Z. 

Onze partners

Open deuren die anders gesloten zouden blijven. Profiteer van ons sterke netwerk. Bekijk hier een aantal van onze partners.

The experience of

MSC Antwerp - IT Manager Frank

“Met het team van Spilberg heb ik een hele goede relatie. Ze zitten kort op de bal, houden nauw contact en dat is mij veel waard."

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Vind via Spilberg de Testing job of opdracht die precies matcht met jouw ambitie, wensen en skills. En snel! Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij hebben ze in ons netwerk, we introduceren je en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin. 

Consulting

Treed als Testing expert in dienst bij Spilberg en ga als consultant aan de slag bij onze klanten.

Meer over consulting

Werving & selectie

Vind een vaste baan in Testing die past bij jouw ambities, wensen en skills.

Meer over werving & selectie

Insights & EVENTS

Lees hier insights en updates van Spilberg, over Testing en op het gebied van IT Development & Testing in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.