Front-end & Web Development expert

Je wilt je verder ontwikkelen als (Front-end) Web developer en bent klaar voor jouw volgende carrièrestap. Maar nu nog de baan, opdracht of werkomgeving die precies matcht met jouw toekomstwensen. Ervaar hoe eenvoudig je die match vindt via het netwerk van Spilberg. Want jouw web development skills zijn in trek en wij weten bij wie. 

Over Front-end & Web Development

Web development is het creëren en onderhouden van websites, onder te verdelen in twee hoofdcategorieën: back-end (de server-, databasekant) en front-end (de gebruikersinterface). Front-end developers werken aan het visuele en interactieve aspect van websites, met talen als HTML, CSS en JavaScript. Met de steeds grotere behoefte aan interactieve, gepersonaliseerde en mobiel-geoptimaliseerde webervaringen, is er veel vraag naar developers voor het ontwikkelen van PWA’s, SPA’s, responsive websites, e-commerce platforms en voor de integratie van AI en Machine Learning.

De aanpak van Spilberg

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één IT-specialisme, één contractvorm en één regio, weten onze accountmanagers en recruiters precies welke vacature of welk bedrijf in ons netwerk bij jou past. We begeleiden en ondersteunen je tijdens en ná je sollicitatieproces, en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen. Vertel ons je ambities en wensen, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven. 

Waar kom je te werken

Als Front-end of Web developer kun je overal aan de slag. Of je nou interesse hebt om te werken in de Groene Energie, in Finance, de verzekerings- of logistieke sector, of goed bent in het toegankelijk maken van websites. Het netwerk van Spilberg biedt je een grote diversiteit aan interessante mogelijkheden. Laten we kennis maken en zo snel jouw ideale match vinden!

populaire FRONT-END & WEB DEVELOPMENT profielen

Full Stack Web Development

Als Full Stack developer kan je op alle vlakken meebouwen en praten. Je weet je weg in zowel backends als front-ends (bijvoorbeeld ReactJS, maar ook oudere frameworks als Wicket), hebt daarnaast kennis van diverse testing frameworks en het live zetten van code. 

Front-end Web Development

Als Front-end Web developer weet je alles van moderne frameworks (bijv. React, Vue of Angular) en JavaScript, heb je kennis van responsive design, progressieve webapps, optimalisatie voor snelheid en toegankelijkheid, en ervaring met API-integraties en versiebeheer (bijv. Git). 

Backend Web Development

Zit jouw kracht aan de backend? Wij hebben Backend Web Development vacatures, oa. voor developers die goed zijn in server-side scripting met Node.js, PHP, Ruby on Rails, of Golang. Je hebt ervaring met databases als MongoDB en MySQL, kennis van API-ontwikkeling, beveiligingspraktijken, schaalbaarheid, en bent vertrouwd met cloudservices zoals AWS of Azure.

UI/UX Development

Als UI/UX developer werk jij graag moderne design tools (bijv. Figma), heb je kennis van user-centered design, interactieontwerp, animatie, en ervaring met de huidige digitale toegankelijkheidsrichtlijnen zoals WCAG.

Front-end & Web Development

vacatures

Onze partners

Van start-up tot multinational, je vindt ze in ons netwerk. Een greep uit onze partners.

The experience of

MSC Antwerp - IT Manager Frank

“Met het team van Spilberg heb ik een hele goede relatie. Ze zitten kort op de bal, houden nauw contact en dat is mij veel waard."

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Vind via Spilberg die onvindbare ideale baan of opdracht in Front-end of Web Development die matcht met jouw ambitie, wensen en skills. En snel! Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij hebben ze in ons netwerk. We introduceren je en kunnen elke soort contract voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin. 

Consulting

Treed als Front-end of Web Development specialist in dienst bij Spilberg en ga als consultant aan de slag bij één van onze klanten. 

Meer over consulting

Werving & selectie

Vind een vaste baan in Front-end of Web Development die past bij jouw ambities, wensen en skills.

Meer over werving & selectie

Insights en events

Lees hier nieuws en updates van Spilberg, over Front-end of Web Development en op het gebied van IT Development & Testing in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.