Vijf expertises

Ben jij developer? Dan zijn wij een match! Vind via Spilberg een vaste job of tijdelijk project binnen .NET, Front-end & Web Development, Mobile Development, Java Development of Testing. Ons netwerk wacht op jou.

Close

.NET

Ben jij een .NET developer? Wil je je verder ontwikkelen? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij bieden de baan, opdracht of werkomgeving die precies aansluit op jouw toekomstwensen. Vind jouw match via het netwerk van Spilberg. 

.NET
Close

Mobile Development

Ben je een mobile-developer? Wil je jouw professionele groei voortzetten en ben je klaar voor de volgende carrièrestap? Wij vinden de uitdaging die perfect bij jou past. Ontdek jouw ideale match binnen het Spilberg-netwerk.

Mobile Development
Close

Front-end & Web Development

Wil jij je verder ontwikkelen als (front-end) web developer? Ben je klaar voor jouw volgende carrièrestap? Wij vinden de uitdaging die precies bij jou past. Vind je ideale match binnen het Spilberg netwerk.

Front-end & Web Development
Close

Java Development

Ben je klaar om verder te groeien als java developer? Zoek je de  perfecte baan of opdracht die aansluit bij jouw ambities en wensen? Binnen het sterke Spilberg netwerk vind je deze zo!

Java Development
Close

Testing

Wil je jouw carrière als tester verder uitbouwen? Ben je klaar voor de volgende fase in je professionele ontwikkeling? Binnen ons netwerk vinden we de perfecte uitdaging die aansluit op jouw doelen en ambities.

Testing
Onze vacatures voor developers
Onze vacatures voor developers

Meer weten? Bekijk onze services

Het draait niet alleen om je skills, maar ook om jouw voorkeuren voor je toekomstige werkplek, het soort team waarin je wilt werken en natuurlijk jouw ambities. Door de tijd te nemen jou goed te leren kennen, kunnen we je koppelen aan de organisatie of opdracht die precies bij jou past. En we bemiddelen elke contractvorm.

Hou je van afwisseling? Kom dan als IT-consultant werken bij Spilberg of draag als freelancer bij aan projecten bij onze klanten. Een mooie nieuwe vaste job die exact matcht met jouw skills en doelen? Ook die vind je moeiteloos via Spilberg. Laten we samen je wensen bespreken en aan de slag gaan om je toekomst vorm te geven.