Java Development expert

Je bent klaar om verder te groeien als Java developer en zoekt nu een job of project die aansluit bij jouw ambities en wensen. Neem contact met ons op en ontdek hoe snel je die vindt via het sterke netwerk van Spilberg. Jouw Java Development skills zijn gewild en wij weten precies waar!

Over Java Development

Java is een van de meest gebruikte programmeertalen. Het is betrouwbaar, schaalbaar, platformonafhankelijk en breed toepasbaar in bedrijfssystemen, mobiele apps, en cloud computing met Spring Framework. Is Java Development jouw expertise? Dan is er veel vraag naar jou. 

De aanpak van Spilberg

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één IT-specialisme, één contractvorm en één regio, weten onze accountmanagers en recruiters precies welke vacature of welk bedrijf in ons netwerk bij jou past. We begeleiden en ondersteunen je tijdens en ná je sollicitatieproces, en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen. Vertel ons je ambities en wensen, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven. 

Waar kom je te werken

Wij hebben veel interessante Java-opdrachten die passen bij jouw skills en wensen. En in een brede range sectoren: van Logistiek tot Media, van Groene Energie en Verduurzaaming tot E-Commerce, en van Healthcare tot Aviation. Nederlandssprekend? Bedrijven met een Nederlandstalige infrastructuur hebben jouw skills NU nodig! Vertel ons in welke werkomgeving jij je thuis voelt, dan vinden we snel jouw match.

Populaire Java Development profielen

Java backend developer

Als Java backend developer ben jij vertrouwd met het Spring Framework, databases zoals MySQL of MongoDB, RESTful API's, en heb je ervaring met cloudservices (bijv. AWS). Je beheerst threading, optimaliseert code, en blijft up-to-date met alle Java-ontwikkelingen. 

Full Stack developer

Ben jij Full Stack developer? Wij hebben regelmatig vacatures voor Java developers met Full Stack skills. Zowel in de commerciële als publieke sector. Jij weet je weg in zowel (Java) back-ends als in front-ends (frameworks zoals ReactJS en Angular). Daarnaast heb je kennis van diverse testing frameworks en het live zetten van code. Met jouw skills kunnen apps sneller en efficiënter worden ontwikkeld, zonder functionaliteit uit het oog te verliezen.

Lead developer

Als lead developer ben jij een kei in Java én in aansturen van teams. Jij combineert je Development-skills met communicatie- en leiderschapskwaliteiten. Ben jij die probleemoplosser, die ‘alles’ weet van Java, Spring Framework, Microservices, Cloud Computing, DevOps, CI/CD, Container Tools, RESTful API's, en Databases? Check dan de vacatures voor lead developers.

Software architect

Zet jij je Java-skills in als software architect? Naast goed in coderen, ben je een echte systeemdenker. Op basis van jouw visie en ontwerp, ontwikkel je samen met je team (maatwerk) softwaresystemen. Je bepaalt architectuurpatronen en waarborgt schaalbaarheid, veiligheid en efficiëntie. Als (Java) software architect moet je goed kunnen samenwerken en leidinggeven. Ontdek welke organisaties jou zoeken.

Java Development

vacatures

Onze partners

Van start-ups tot multinationals, je vindt ze in ons netwerk. Een greep uit onze partners.

The experience of

MSC Antwerp - IT Manager Frank

“Met het team van Spilberg heb ik een hele goede relatie. Ze zitten kort op de bal, houden nauw contact en dat is mij veel waard."

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Vind via Spilberg die onvindbare ideale baan of opdracht in Java Development die matcht met jouw ambitie, wensen en skills. En snel! Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij hebben ze in ons netwerk. We introduceren je en kunnen elk soort contractvorm voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin.

Consulting

Treed als Java developer in dienst bij Spilberg en ga als consultant aan de slag bij één van onze klanten. 

Meer over consulting

Werving & selectie

Vind een vaste baan in Java Development die past bij jouw ambities, wensen en skills.

Meer over werving & selectie

Insights en events

Lees hier nieuws en updates van Spilberg, over Java Development en op het gebied van IT Development & Testing in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.